Advertisement

Καμπούλ : Αιματοχυσία στην Καμπούλ | Κόσμος | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - کابل سیند, περσικά & ουρντού:

Καμπούλ : Αιματοχυσία στην Καμπούλ | Κόσμος | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - کابل سیند, περσικά & ουρντού:. 2.994.000 ).είναι χτισμένη στην κοιλάδα. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ, σατάρ μιρζακουάλ, η καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Το βερολίνο μειώνει το διπλωματικό του προσωπικό στο «απολύτως ελάχιστο».

Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η γερμανία αποστέλλει στρατιωτική δύναμη στην καμπούλ, ώστε να συνδράμει στην εκκένωση της πρεσβείας της στην. Βίντεο φέρεται να δείχνει άτομο να πέφτει από αεροπλάνο. دریای کابل), είναι ένας από τους σημαντικότερους ποταμούς του αφγανιστάν.

Τα χελιδόνια της Καμπούλ ( Les hirondelles de Kaboul ...
Τα χελιδόνια της Καμπούλ ( Les hirondelles de Kaboul ... from www.moveitmag.gr
Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα που κυκλοφόρησαν και δείχνουν αφγανούς. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής, οποιοσδήποτε προκαλεί αναταραχή στην πόλη θα. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. Τουρκία και ηπα συζητούν τη συνεργασία τους για το αεροδρόμιο της καμπούλ. Βίντεο φέρεται να δείχνει άτομο να πέφτει από αεροπλάνο. Όλο το προσωπικό της ισπανίας στην καμπούλ, είτε πρόκειται για ισπανούς είτε για αφγανούς, βρίσκεται στο αεροδρόμιο και θα μεταφερθεί στην ισπανία, δήλωσε σήμερα ο ισπανός υπουργός.

Ενοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν εννέα άστεγους οπιομανείς στην καμπούλ, την πρωτεύουσα του αφγανιστάν.

Τουρκία και ηπα συζητούν τη συνεργασία τους για το αεροδρόμιο της καμπούλ. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα που κυκλοφόρησαν και δείχνουν αφγανούς. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής, οποιοσδήποτε προκαλεί αναταραχή στην πόλη θα. 2.994.000 ).είναι χτισμένη στην κοιλάδα. Το βερολίνο μειώνει το διπλωματικό του προσωπικό στο «απολύτως ελάχιστο». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Όλο το προσωπικό της ισπανίας στην καμπούλ, είτε πρόκειται για ισπανούς είτε για αφγανούς, βρίσκεται στο αεροδρόμιο και θα μεταφερθεί στην ισπανία, δήλωσε σήμερα ο ισπανός υπουργός. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Ο ποταμός καμπούλ, ή καμπάλ, (αρχαία ελληνικά:

Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Όλο το προσωπικό της ισπανίας στην καμπούλ, είτε πρόκειται για ισπανούς είτε για αφγανούς, βρίσκεται στο αεροδρόμιο και θα μεταφερθεί στην ισπανία, δήλωσε σήμερα ο ισπανός υπουργός. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων.

Καμπούλ: Ματαιώθηκαν εμπορικές πτήσεις λόγω χάους ...
Καμπούλ: Ματαιώθηκαν εμπορικές πτήσεις λόγω χάους ... from resources.sport-fm.gr
Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. کابل سیند, περσικά & ουρντού: «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής, οποιοσδήποτε προκαλεί αναταραχή στην πόλη θα. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Δολοφόνησαν εννέα άστεγους που έκαναν χρήση ναρκωτικών. 2.994.000 ).είναι χτισμένη στην κοιλάδα. Η γερμανία αποστέλλει στρατιωτική δύναμη στην καμπούλ, ώστε να συνδράμει στην εκκένωση της πρεσβείας της στην.

Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τουρκία και ηπα συζητούν τη συνεργασία τους για το αεροδρόμιο της καμπούλ. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων. Ενοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν εννέα άστεγους οπιομανείς στην καμπούλ, την πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα που κυκλοφόρησαν και δείχνουν αφγανούς. Η μόσχα δεν προβλέπει την εκκένωση της πρεσβείας της. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Η ρωσία δεν προβλέπει να εκκενώσει την πρεσβεία της στην καμπούλ, παρόλο που οι ταλιμπάν βρίσκονται στις πύλες της αφγανικής. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των.

کابل سیند, περσικά & ουρντού: Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Ο ποταμός καμπούλ, ή καμπάλ, (αρχαία ελληνικά: Βίντεο φέρεται να δείχνει άτομο να πέφτει από αεροπλάνο. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα Χελιδόνια της Καμπούλ | Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ...
Τα Χελιδόνια της Καμπούλ | Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ... from www.debop.gr
Η γερμανία αποστέλλει στρατιωτική δύναμη στην καμπούλ, ώστε να συνδράμει στην εκκένωση της πρεσβείας της στην. Η ρωσία δεν προβλέπει να εκκενώσει την πρεσβεία της στην καμπούλ, παρόλο που οι ταλιμπάν βρίσκονται στις πύλες της αφγανικής. Τουρκία και ηπα συζητούν τη συνεργασία τους για το αεροδρόμιο της καμπούλ. Βίντεο φέρεται να δείχνει άτομο να πέφτει από αεροπλάνο. Τα πλάνα κάνουν το γύρο του διαδικτύου. کابل سیند, περσικά & ουρντού: Όλο το προσωπικό της ισπανίας στην καμπούλ, είτε πρόκειται για ισπανούς είτε για αφγανούς, βρίσκεται στο αεροδρόμιο και θα μεταφερθεί στην ισπανία, δήλωσε σήμερα ο ισπανός υπουργός. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ.

2.994.000 ).είναι χτισμένη στην κοιλάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ενοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν εννέα άστεγους οπιομανείς στην καμπούλ, την πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Το απόλυτο χάος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο αεροδρόμιο της καμπούλ με τρομαγμένους πολίτες να αναζητούν μια θέση σε ένα αεροπλάνο για να εγκαταλείψουν τη χώρα, την ώρα που οι ταλιμπάν προετοιμάζουν τη σύσταση. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής, οποιοσδήποτε προκαλεί αναταραχή στην πόλη θα. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Τουρκία και ηπα συζητούν τη συνεργασία τους για το αεροδρόμιο της καμπούλ. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. 2.994.000 ).είναι χτισμένη στην κοιλάδα. Τα πλάνα κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Posting Komentar

0 Komentar